Hvad

Elektricitet - det ultimative våben mod klimaændringer

I løbet af det 20. århundrede hovedvejene var domineret af benzinbiler.
Alle disse år miljø blev forurenet med udstødningsgasser, og bilister var blevet holdt afhængige gaspumper. Alt dette tidspunkt en bedre teknologi var at vente på det tid til at komme, en teknologi, som var og er meget mere rolige, rene, energieffektive og har også bedre udholdenhed.

Nu er næste generation af elbiler er rullende ud til motorveje, og nu de kommer med et passende udvalg og ydeevne. De teknologiske barrierer er blevet striken ned, men de økonomiske begrænsninger stadig. Nye elektriske biler på markedet er enten skandaløst dyrt, eller ved siden umuligt at købe. Mellemtiden bilindustrien er vakle shallying med, om at starte masseproduktion eller ej, selv troede, det ville være den eneste fornuftige måde at sænke prisen på en elbil. Eller ville det ..?

Elbil som et folkets bil

Elbiler - nu! Er et kollektivt projekt, som vil gøre elbiler overkommelig for alle. Projektets nøglen til succes er at opnå en kritisk masse af forbrugere, der ønsker en elbil. Forskellige fagfolk, der arbejder inden for projektet er at tilbyde deres ekspertise som advokater for forbrugeren, når betingelserne i masseproduktion er blevet forhandlet.

I den første fase, den kritiske masse er angivet som en kombineret ordreseddel på 500 biler. Dette antal ordrer bringer prisen på en familie klasse bil excactly på samme niveau som prisen for en konventionel bil er udstyret med en forbrændingsmotor (ICE).

En masse produceret opdatering

Elbiler - nu! vil materialisere det er bilen ved at opdatere nye og lidt brugt ICE biler i Zero Emission Vehicles (ZEV). De forurenende benzin motor er ved at blive afviklet, samt alle dele, som er forbundet til motoren, såsom udstødning, tank osv. Så bilen vil blive udstyret med Pinnacle elektriske teknologien af i dag. Forsamlingen består af en høj kvalitet permanent magnet motor, state-of-the-art lithium-batterier, og en computer med en internetforbindelse, kontrollerer systemet.

Elektriske biler fremstillet som beskrevet vil spare betydelige mængder energi og recources sammenlignet med fremstilling af nye biler.
Factory-made opdatering projektpakker muliggøre installation i løbet af et par timer.
Højvolumenproduktionen bringer langs besparelser, som på deres side, sætter prisen på en elbil med et meget rimeligt niveau.

Programmet skaber også store muligheder for et helt nyt marked. Utallige nystartede virksomheder vil have en chance for at blive eksperter i teknologien af den nye generation, ved at konvertere konventionelle biler til elbiler. I ti år tid trafikken kan synes, sund og føle noget helt andet - såvel som den luft i byerne, hvilket betyder: støjende og renere.

Styrken i Lokalparlamentet

Elektriske biler - Now! samler en bred vifte af fagfolk. Elbil eksperter, troldmænd af IT verden og fagfolk for marketing & medier bringer deres bidrag til projektet. Vores mål er ikke at gøre profit, men at gøre noget revolutionerende.

Den kraft, der skubber dette projekt fremad, er allerede væltet verden af IT. At kraft er det Open Source. Det har gjort Linux OS mestbegunstigelsesklausulen operativsystem anvendes i Internet servere. Det har også skabt en helt ny måde at dele psykiske kapital, og for at gøre forretninger med forskellige nye produkter og tjenester.

Den samme effekt vil åbne lukket kode, som den nuværende bilindustrien er baseret på.

Elbiler - nu! er et åbent program, som er gratis for alle lignende samfund til at reproducere. Vi lover at udlevere alle oplysninger om komponenterne, samling, og det arbejde som helhed.

Deltag i klimaet arbejde part - en bil på et tidspunkt

Elbil giver trafik uden emissioner, og det indeholder også kørepunkterne fri fra olieafhængigheden. Vores klode står over for en alvorlig trussel i form af klimaændringer. Elbil er en effektiv foranstaltning for at reducere drivhusgasser.
Samtidig er den energi, industri kan arbejde hen imod fuldt ud at udnytte vedvarende energi recources.

En elbil ikke løser problemet med klimaændringer.
Men, køre en elbil, du bliver en del af løsningen, i stedet blive en del af problemet.

Fordele ved projektet i en nøddeskal

 • Dette er den første VE konvertering projekt, som sigter til en gennemsnitlig pris elbil
 • De første biler produceret af EF er til rådighed, så snart 2009
 • En fjerdedel af kuldioxidemissionerne for en bil, inden bilens levetid, er ved at blive produceret under fremstillingsprocessen. Konvertering af eksisterende biler ikke giver anledning til større emissioner
 • Projektet skal drives kollektivt og åbent. Alle kan tilmelde sig og / eller etablere en corversion virksomheden af deres egne
 • Fællesskabsgørelse indsamler langs fagfolk fra forskellige brancher, mennesker som er villige til at bringe deres bidrag til den fælles interesse
 • Grundlaget for kampagnen er i en markedsundersøgelse, som viste en stor interesse i retning af elbiler, indsamling af omkring 300 potentielle købere på blot 10 dage
 • Projektet fremmer gennemførelsen af ren energi ved at vise, hvordan der producerer resonable priser elbiler er muligt
 • Projektet fremskynder en masseproduktion af elbiler
 • Aktionen finder sted i Finland, hvor beskatning af biler er blevet vurderet af emissionen. Beskatning praksis favoriserer Zero Emission biler, en vigtig faktor, som også er en stor hjælp med at sætte planen i praksis
 • Biler produceret af dette projekt er tilgængelige i hele Finland, og eksport af finske elbiler vil blive muligt i den nærmeste fremtid
 • Finland har subtantial knowhow om filialen, især i batteri-teknologi, et godt eksempel er FEVT Oy, som er en af de potentielle leverandører af komponenter til

Elektriske biler i en nøddeskal

 • Fremragende varigt: motoren omfatter kun en bevægelig del
 • Overvældende effektiv: drifts-effektivitet kan være lige så høj som 95%, når en forbrændingsmotor kun op på 20-25%
 • Fremragende ydelse: fulde moment er i brug fra den 1. rpm
 • Overlegen i stilhed: alt hvad du hører, er en glat brummer
 • Verden-beatingly rene: Når opladet med sol-, vandkraft-eller vindkraft, elbil er virkelig en emissionsløse køretøj
 • Nemt og ukompliceret at oplade
 • Kræver minimum service

Yderligere oplysninger

Du er velkommen til at forhøre sig om yderligere oplysninger via e-mail: moc.liamg|kramneDwoNsraCe#moc.liamg|kramneDwoNsraCe

Et dias-by-diaspræsentation af eCars - Now! Fællesskab og eCorolla projektet er tilgængelig here.

Quick Links

Elbiler:
Fællesskabsgørelse og open source:
Klimaændringer:
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License